“De profielfotograaf is zeer sterk met het werken van studio verlichting en weet altijd het beste en het krachtigste uit de persoon te halen.”

Social media en internet beheersen inmiddels een groot deel van ons leven. Niet alleen privé, maar juist ook zakelijk. In deze digitale wereld speelt beeld een grote rol. Uit onderzoek is zelfs gebleken dat opdrachtgevers, dus potentiële klanten, eerst kijken naar de profielfoto. Daarna pas naar de omschrijving van de persoon of het bedrijf en vervolgens mogelijk doorklikken naar de website of het contactformulier. Die eerste indruk is dus heel belangrijk!

Neem nu contact op!

Netwerk of Social Media profielen met profielfoto worden 40% meer bezocht dan zonder foto. Het nodigt meer uit. Daarnaast blijft een gezicht langer hangen bij de opdrachtgevers dan een naam. Als je op meerdere sites dezelfde foto gebruikt, dan wordt het  herkenbaar voor anderen en val je nog meer op! Hier treedt de kracht van herhaling in werking zeg maar. Je kan er met je foto nog extra uitspringen door bepaalde kleuren te gebruiken zoals bijvoorbeeld je bedrijfs- of logokleur.

Als bedrijf heeft u een bepaalde uitstraling voor ogen en die wilt u ook graag terug laten komen in uw social media. Een goede profielfoto hoort daar bij. Jos Kottmann is een professionele portretfotograaf die beschikt over een eigen studio maar even goed werkt op locatie. Of het nu gaat om een bedrijf met 3 werknemers of 300 u kunt altijd bij ons terecht.